PKN
Protestantse Wijkgemeente Camminghaburen
 
Kinderoppas Kinderoppas

Bij elke kerkdienst is kinderoppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar aanwezig. Een enthousiast team past op de kinderen. Aan het einde van de dienst kunnen de ouders de kinderen ophalen om de zegen mee te maken. Sommige ouders maken daar gebruik van.

Wilt u ook eens in de zes weken meewerken met de kinderoppas, dan kunt u contact opnemen met:
Dorien Rahman-Spies, telefoon (058) 213 33 91, e-mail

 
Kom in de Kring Kom in de Kring

Kom in de kring is een viering voor de allerjongste kinderen van 0 tot en met 3 jaar samen met hun ouders. Kom in de kring wordt elke eerste zondag van de maand tijdens de kerkdienst gehouden. 
Ouders kunnen hun kinderen eerst naar de oppas brengen. Gelijk met de kinderen van de kindernevendienst zullen zij de kerkzaal verlaten en naar de oppaszaal gaan. Daar zal de viering samen met de kinderen zijn. Kom in de kring duurt ongeveer een half uur. En aansluitend kan het einde van de kerkdienst gezamenlijk worden meegemaakt.
Alle ouders met kinderen in die leeftijd zijn samen met hun kinderen welkom!

 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er gedurende de preek kindernevendienst.

De kindernevendienst bevordert de betrokkenheid bij de eredienst op zondag. De kinderen wordt een verhaal verteld over hetzelfde tekstgedeelte dat de dominee gebruikt voor zijn preek. Rondom de feestdagen wordt met projecten gewerkt. De kinderen zijn ingedeeld in twee leeftijdsgroepen:
groep 1,2, 3 en 4 en groep 5, 6, 7 en 8.

Martina van der Snee, contactpersoon kindernevendienst, email:

 
 

Cantorij/zanggroep
datum en tijdstip 23-11-2017 om 20:00 uur
meer details

De stamtafel op vrijdag
datum en tijdstip 24-11-2017 om
meer details

Zondagsdienst in het teken van Iona
datum en tijdstip 26-11-2017 om 9:30 uur
Op zondag 26 november is er om 9.30 een dienst die in het teken staat van de reis van enkele gemeenteleden naar Iona. Welke inspiratie kunnen wij daaraan ontlenen?
In de middag is er van 15-17 uur een creatieve workshop in de Schakel met het oog op Advent. Onder leiding van Albert Drijver kunnen deelnemers hun eigen verwachtingen, hoop en dromen verbeelden. Resultaat is een groot doek dat in de Advent de kerkzaal zal sieren onder het motto: ‘ruimte voor verwachting’. Iedereen is als altijd welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. meer details

 
Foto's Sirkelslag Kids 17 november
De foto's staan in het fotoalbum.
 
Contact
meer
 
Grote letter
meer
 
Korte gedachte voor vandaag
Uit het boek: Vrede in je hart, Frère Roger van Taizé
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.